Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Το δώρο του 1ου νικητή.


Καλησπέρα ομορφιές.Αφού φτάσαμε τα 100 likes ήρθε η ώρα να σας δείξω το δώρο του πρώτου νικητή. Λοιπόν την Παρασκευή έκανα την παραγγελία μου από την Ariane-shop.gr https://www.facebook.com/pages/ariane-eshopgr/209545635757902 στην οποία τους μίλησα και για το blog μου.Η Ariane-eshop είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα περιποίησης μαλλιών στην Ελλάδα.Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ariane-eshop.gr
ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010 και εμπορεύεται προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Η αποστολή γίνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα. Επωφεληθείτε από τις καθημερινές προσφορές και κερδίστε -10% έκπτωση αγοράζοντας 1 προϊόν, -15% έκπτωση αγοράζοντας 2 προϊόντα και -20% έκπτωση αγοράζοντας 3 ή περισσότερα προϊόντα. Σήμερα το πρωί,λοιπόν, έλαβα δύο δεματάκια.Το ένα περιείχε το περιεχόμενο της παραγγελίας μου και το άλλο ένα δωράκι για εσάς τις φίλες και τους φίλους του site και του blog μου!Το πακέτο περιείχε :
  • Bain Nutri-Thermique 80ml.Θερμοενεργό σαμπουάν βαθιάς θρέψης των πολύ ξηρών μαλλιών.
  • Ciment Thermique 50ml.Κρέμα χτενίσματος για αναδόμηση, με συστατικά προστασίας από τη θερμότητα.
  • MaxFactor (Coco Crazy 01)Trio eye shadow.
  • L'Oreal Mascara Volume Million Lashes.





Το δώρο του πρώτου νικητή περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την Ariane-eshop.gr και τον κύριο Κωνσταντίνο Προφυτάκη για την προσφορά τους.


Καλή επιτυχία σε όλους 
και όλες σας!
Βασιλική.

9 σχόλια:

  1. Καλη εβδομαδα! ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως περνουμε μερος;

    http://sistersbeaute.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Debbie,μπορείς να δεις εδώ πως να πάρεις μέρος: http://beautymylife2.blogspot.gr/2012/11/1st-giveaway.html ;)

      Διαγραφή
  3. Καλησπερα! Δυστυχως...εγω δεν μπορω να σχολιασω δημοσια στο facebook....Καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τατιάνα μου τι εννοείς?Εάν θες επικοινώνησε μαζί μου εδώ :vasw_28@yahoo.gr

      Διαγραφή
  4. Ευχαριστούμε!!! Ο διαγωνισμός σας προβάλλεται στο Save and Win GREECE, - http://www.SaveAndWin.GR αλλά και http://www.facebook.com/saveandwin.gr - δείτε τον εδώ: http://www.saveandwin.gr/view/4s

    ΑπάντησηΔιαγραφή